Definita cuvantului procesuant
procesuánt, -ă, adj. (înv. și reg.) care se află în proces.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu procesuant
Cuvant cu forma diferita si sens asemanator. ex.bucurie=veselie Vezi definitia »
FILAMÉNT, filamente, s. n. 1. Formație în formă de fir lung și subțire a unor celule din țesuturile animale sau vegetale. ♦ Spec. Piciorușul sau codița staminei. 2. Fir metalic foarte subțire din interiorul becurilor electrice sau al tuburilor electronice, care devine incandescent la trecerea curentului electric. – Din fr. filament, lat. filamentum. Vezi definitia »
IMERGÉNT, -Ă, imergenți, -te, adj. (Despre raze luminoase) Care străbate un mediu oarecare. – Din fr. immergent. Vezi definitia »
Element de compunere savantă care, antepus denumirii unei unități de măsură, o multiplică de 10 la puterea 18 ori Vezi definitia »
ANTRENAMÉNT, antrenamente, s. n. 1. Proces complex și sistematic de pregătire a unui sportiv, a unui cal etc. pentru a avea o bună comportare în competițiile sportive, în scopul obținerii unor performanțe. 2. Exercițiu metodic la care este supus un organ, un aparat sau întregul organism animal, în scopul obținerii unui producții superioare. – Din fr. entrainement. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z