Definita cuvantului propaganție
propagánție, propagánții, s.f. (înv.) propagandă.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu propaganție
AMIOTROFÍE s. f. Atrofie a unui grup de mușchi, frecventă în unele boli ale sistemului nervos, articulare, musculare etc. [Pr.: -mi-o-] – Din fr. amiotrophie. Vezi definitia »
ZOOTERAPÍE s.f. Știință care studiază metodele de a vindeca bolile animalelor; zooterapeutică. (din fr. zoothérapie) Vezi definitia »
DELEGÁȚIE, delegații, s. f. 1. Misiune sau însărcinare de-a se prezenta sau de a acționa în numele cuiva ♦ (Concr.) Act prin care cineva este desemnat ca delegat. 2. Grup de persoane împuternicit cu o misiune specială. – Din fr. délégation, lat. delegatio. Vezi definitia »
XEROFAGÍE s.f. Regim de alimentație vegetariană care are la bază alimente uscate, seci. [Gen. -iei. / < fr. xérophagie]. Vezi definitia »
HOMOFOBÍE, homofobii, 1. frica de homosexualitate sau frica de homosexuali 2. adversiunea ,dezaprobarea ,discriminarea ,ura fata de homosexualitate si fata de persoanele de aceasta orientare sexuala Homofobia poate fi clasificată drept un tip de xenofobie homo (același) și phobos (teamă). Radicalul homo nu trebuie confundat cu cuvântul latinesc homo (om). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z