Definita cuvantului scart
scart, scárturi, s.n. (reg.) 1. (în unele jocuri de cărți) punere de o parte a unor cărți, pentru a fi schimbate cu altele; cărțile puse astfel de o parte. 2. (în expr.) a pune în scart = a da de-o parte; a fi scart = a nu mai avea în mână cărți de o anumită culoare. 3. șaizeci și șase. 4. material de pălărie care nu se valorifică, datorită calității sale inferioare.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu scart
FLIRT s.n. 1. Schimb de complimente și de amabilități între două persoane de sex opus; galanterie, cochetărie. 2. Legătură de dragoste ușoară, nestatornică. ♦ Persoană cu care se întreține o astfel de legătură. [< fr., engl. flirt]. Vezi definitia »
sfert, sferturi s. n. (tox.) doză obișnuită de heroină vândută pe stradă (aproximativ 0,25 grame). Vezi definitia »
RANFÓRT s. n. element de construcție format din una sau mai multe bare, destinat a asigura rigiditatea transversală a unui pod metalic etc. (< fr. renfort) Vezi definitia »
sport recent aparut (pentru prima oara in Japonia) ce are ca scop simularea unui razboi, batalie etc. Obiectele folosite sunt: replici pe baza de bile de obicei de 6 mm ale armelor adevarate, mine si grenade pe baza de faina sau bile, cutite de plastic neascutite si echipament de protectie. Jocul functioneaza pe baza de reguli stricte de siguranta si fair-play. Este deja sport oficial in unele tari precum Anglia, Germania si momentan se lucreaza la oficializarea lui si in Romania. Forumul acestui sport: http://www.airsoftromania.com/forum/index.php Vezi definitia »
BROCÁRT s. n. țesătură de mătase, ornamentată cu fir de aur sau de argint. (< fr. brocart) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z