Definita cuvantului scheau
scheau! interj. (reg.; adesea repetat) cuvânt care redă sunetul caracteristic pe care îl scot câinii; ham!.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu scheau
cráu interj. – Imită strigătul ciorii. – Var. cra. Creație expresivă, ca cronc și cîr; ca și acest ultim cuvînt, este și o botjocură la adresa țiganilor. – Der. crău(n)i, vb. (a croncăni). Vezi definitia »
BISSAU (BISSAO [bísəu]), cap. Rep. Guineea-Bissau, port la Oc. Atlantic; 120 mii loc. (1986, cu suburbiile). Aeroport internațional. Ind. alim. și cherestea. Export de arahide și ulei de palmier. Fundat în sec. 17. Din 1974, cap. statului. Vezi definitia »
BLAU s. n. (Rar, în expr.) A face blau = a lipsi de la lucru a doua zi după o sărbătoare. – Germ. blau [Montag]. Vezi definitia »
BABÁU s. m. invar. v. baubau. Vezi definitia »
ART NOUVEAU (denumire franceză) [ar nuvó] Stil în arhitectură, arte decorative și sculptură dezvoltat în Franța la sfîrșitul sec. 19 și începutul sec. 20. Termenul este folosit și ca denumire pentru întreaga artă de la granița dintre cele două secole. Principalele centre de manifestare sînt în Paris și Nancy, în ultimul dezvoltîndu-se o adevărată școală, mai ales în sticlă și ceramică, al cărei reprezentant este E. Gallé. V. și Arta 1900. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z