Definita cuvantului oligist
OLIGÍST s.n. Varietate de hematit cu luciu metalic, de culoare neagră sau cenușie-închisă; sanguină (1). [< fr. oligiste].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu oligist
EXTREMÍST, -Ă adj. Care depășește limitele normale, moderate. // s.m. și f. Partizan, susținător al ideilor sau al doctrinelor extremiste. [< fr. extrémiste]. Vezi definitia »
ABSENTEÍST, -Ă, absenteiști, -ste, s. m. și f. (În regimul burghezo-moșieresc) Proprietar de moșie care trăia departe de moșia sa. – Fr. absentéiste. Vezi definitia »
METALAZBÉST, metalazbesturi, s. n. Material constituit dintr-o țesătură de fire metalice și de azbest, din care se fac garnituri la frânele automobilelor și la alte organe de mașini; ferodo. – Din germ. Metalasbest. Vezi definitia »
TWIST [TUIST] s. n. 1. dans modern de perechi în care partenerii dansează individual, unul în fața celuilalt, cu mișcări de răsucire, brațele mișcându-se într-un balans continuu, în sens invers mișcării picioarelor; melodia corespunzătoare. 2. (fin.) operație din majorarea dobânzii pe termen scurt în scopul atragerii capitalurilor externe și totodată din reducerea dobânzii pe termen lung pentru menținerea expansiunii economice. (< engl., fr. twist) Vezi definitia »
ost2656dexonline.ro Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z