Definita cuvantului slăbitor
slăbitór, slăbitoáre, adj. (înv.) 1. care slăbește, care pierde din greutate, care se jigărește. 2. (despre medicamente, tratamente și efectele lor) care slăbește puternic, atonic. 3. (substantivat, n.) soluție care se folosește pentru reducerea densității imaginii fotografice.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu slăbitor
CALOMNIATÓR, -OÁRE s.m. și f. Cel care calomniază; bârfitor, clevetitor. // adj. Calomnios. [Cf. fr. calomniateur]. Vezi definitia »
DEZMEMBRATÓR s. n. mașină pentru sfărâmarea materialelor friabile. (< dezmembra- + -tor) Vezi definitia »
CASCADÓR, -OÁRE s.m. și f. 1. Persoană special antrenată care se substituie unui actor (principal), de obicei în cursul filmării unei scene de mare pericol. ♦ Acrobat care execută serii de căzături și sărituri (adesea în grup). 2. (Fam.) Persoană cu o conduită ușuratică, inconstantă. [< fr. cascadeur]. Vezi definitia »
ÎNSPĂIMÂNTĂTÓR, -OÁRE, înspăimântători, -oare, adj. Care provoacă spaimă; îngrozitor, înfricoșător, fioros, groaznic, înfiorător. ♦ (Adverbial, urmat de prep. „de”) Extrem de... – Înspăimânta + suf. -ător. Vezi definitia »
AUTOTRANSFORMATÓR s. n. transformator de curent electric alternativ monofazat, cu o singură înfășurare și cu trei borne, două externe pentru tensiunea înaltă și una intermediară, care, împreună cu câte una din cele externe, constituie bornele pentru tensiunea joasă. (< fr. autotransformateur) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z