Definita cuvantului smolitură
smolitúră, smolitúri, s.f. (înv.) smolire (ungere cu smoală).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu smolitură
BAROCÁMERĂ s.f. Cameră în care se realizează adevărate microclime de altitudine și presiune, servind la studierea fiziologiei organismului la diferite înălțimi, precum și la tratamentul anumitor boli. [< baro- + cameră, cf. gr. barys – greu, lat. camera – cameră]. Vezi definitia »
REVÍSTĂ, reviste, s. f. 1. Publicație periodică ce cuprinde articole, studii, dări de seamă, note din domenii variate sau dintr-o anumită specialitate. 2. (În sintagme și expr.) Trecere în revistă = solemnitate constând în trecerea unui comandant sau a unei persoane oficiale de-a lungul frontului unei subunități sau unități militare, care dă onorul stând pe loc. A trece în revistă = a examina pe rând, a cerceta succesiv elementele unui ansamblu. 3. Reprezentație teatrală constând dintr-o succesiune variată de dansuri, cântece, scenete vesele cu subiecte din actualitate; spectacol de varietăți. – Din it. rivista. Cf. fr. revue. Vezi definitia »
neviáță s.f. (înv.) moarte. Vezi definitia »
CAROTÍNĂ s.f. Caroten. [< germ. Karotin, fr. carotine]. Vezi definitia »
TASTATÚRĂ s. f. totalitatea butoanelor care servesc la comanda mașinilor de scris, de calculat; claviatură. (< germ. Tastatur, it. tastatura) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z