Definita cuvantului sofisticește
sofisticéște adv. (înv.) în mod sofistic.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu sofisticește
INCONTESTABILITÁTE s.f. (Liv.) Caracterul a ceea ce este incontestabil. [Cf. fr. incontestabilité]. Vezi definitia »
ADMÍTE vb. III. tr. A primi, a lua drept bun, a socoti adevărat. ♦ A îngădui, a permite. ♦ A da curs favorabil (unei cereri etc.). ♦ A înscrie, a primi (la un examen). [< lat. admittere, cf. fr. admettre]. Vezi definitia »
SUPRAFLUIDITÁTE s. f. (Fiz.) Proprietate a heliului caracterizată prin viscozitate redusă la temperaturi foarte joase și la presiuni foarte mari. [Pr.: -flu-i-] – Supra- + fluiditate (după fr. surfluidité). Vezi definitia »
RELATIVITÁTE s. f. 1. Faptul de a fi relativ. 2. Proprietate a mărimilor fizice de a avea valori dependente de condițiile concrete în care se efectuează măsurarea lor sau de sistemul de referință la care sunt raportate. ◊ Teoria relativității = teorie fizică a interdependenței dintre spațiu, timp și materia în mișcare, prin care se stabilesc, cu precizie mai mare decât în fizica clasică, legile generale ale tuturor fenomenelor fizice și pentru cazurile în care vitezele corpurilor nu sunt neglijabile față de viteza de propagare a luminii în vid. – Din fr. relativité. Vezi definitia »
puiléte, puiléți, s.m. (reg.) porumb semănat des, recoltat verde și folosit ca furaj pentru vite. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z