Definita cuvantului sovonit
sovonít, sovonítă, adj. (reg.) cu sovonul pus pe cap; însovonit.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu sovonit
DOSĂDIT, -Ă, dosădiți, -te, adj. (Înv. și arh.; adesea substantivat) Mâhnit, întristat. – V. dosădi. Vezi definitia »
SUNNÍT, -Ă, sunníți, -te, s.m., f. Mahomedan care respectă preceptele înscrise în sunna. (din fr. sunnite) Vezi definitia »
MIELOCÍT, mielocite, s.n. (?sursa-de intrebat) Celulă din seria leucocitelor granuloase, intermediară între promielocit și granulocitul adult. Are diametrul de cca 15 μm, include deja granulații neutro-, eozino- sau bazofile, dar prezintă un nucleu rotund, cu contur regulat. Mielocitele există în mod normal doar în măduva osoasă și ajung în sângele periferic în unele forme de leucemii. Vezi definitia »
NEDUMERÍT, -Ă, nedumeriți, -te, adj. Care nu este dumerit, lămurit; care este mirat, încurcat în fața unui fapt, a unui lucru etc.; neașteptat, neclar. [Var.: nedumirít, -ă adj. ] – Ne- + dumerit. Vezi definitia »
OCOLÍT, -Ă, ocoliți, -te, adj. Care se abate din drumul drept, care face ocoluri sau cotituri; care înconjură. ♦ Fig. Care este făcut sau spus cu înconjur, pe departe. ◊ Expr. Pe căi ocolite = prin mijloace indirecte, nerecomandabile, prin subterfugii. – V. ocoli. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z