Definita cuvantului strohăni
strohăní, strohănésc, vb. IV (reg.) 1. (despre știuleții de porumb) a bate în piuă sau în lesă, ca să se desfacă boabele. 2. (despre sare) a bate în piuă, ca să se sfărâme, să se piseze.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu strohăni
CATARINIÉNI s.m.pl. Grup de primate superioare, cu nările apropiate, septul nazal mult îngustat și cu coadă scurtă, neprehensilă, care trăiesc în Africa, Asia și unele insule australiene; (la sg.) maimuță din acest grup. [Pl. -ni-eni, sg. catarinian, var. catarine s.n.pl. / < fr. catarhiniens]. Vezi definitia »
BĂRĂNÍ, bărănesc, vb. IV. Intranz. (Reg.) A stărui, a insista. – Et. nec. Vezi definitia »
năvârní, năvârnésc, vb. IV refl. (reg.) 1. (înv.) a se încumeta, a îndrăzni. 2. a se strădui, a se trudi. Vezi definitia »
DOMNÍ, domnesc, vb. IV. Intranz. A conduce un principat, o țară, o împărăție în calitate de domn (3). ♦ Fig. A fi stăpânitor, a stăpâni. Între noi va domni pacea. 2. A o duce foarte bine, a nu avea nici o grijă. 3. Fig. (Despre o înălțime, o clădire etc.) A domina (2). – Din domn. Vezi definitia »
BIKÍNI s.n. Costum de baie feminin format din două piese de dimensiuni reduse. [< engl., fr. bikini – nume comercial]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z