Definita cuvantului subcer
subcér s.n. (înv.) ceea ce se află sub cer.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu subcer
DENIÉR s. n. unitate de măsură pentru greutatea liniară a firelor textile artificiale sau de mătase naturală. (< fr. denier) Vezi definitia »
HEXACORALIÉR, hexacoralieri, s. m. (La pl.) Subclasă de celenterate marine, solitare sau adunate în colonii, cu șase tentacule; (și la sg.) animal care face parte din această subclasă. [Pr.: -li-er] – Din fr. hexacoralliaires. Vezi definitia »
IMPRÍNTER, imprintere, s.n. Dispozitiv mecanic de procesare manuală offline a tranzacțiilor efectuate cu un card. Prin intermediul imprinterului, prin presare, informațiile înscrise pe card (datele de identificare ale posesorului cardului) sunt copiate de pe fața cardului pe chitanța eliberată de comerciant către cumpărătorul-titular. Vezi definitia »
BERGER [berjé], aven în SE Franței (masivul Vercors), la SE de Grenoble, la 1.460 m alt. Ad. max.: 1.248 m (a șaptea cavitate a lumii). Descoperit în 1953 de Jo Berger, a constituit prima cavitate în care s-a depășit pragul de 1.000 m (1956). Vezi definitia »
PÁCHER s. n. dispozitiv folosit în sonde pentru izolarea apelor superioare și a gazelor și pentru protecția coloanelor împotriva turtirii sau plesnirii. (< germ. Pacher, fr. pacher, rus. packer) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z