Definita cuvantului subșternere
subșternére, subșternéri, s.f. (înv.) propunere spre aprobare.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu subșternere
DEZARMÁRE s.f. Acțiunea de a dezarma și rezultatul ei; renunțare la înarmare și reducere până la desființare a forțelor armate existente, inclusiv a organizațiilor militare. [< dezarma]. Vezi definitia »
AUTOMIȘCÁRE s. f. mișcare, dezvoltare, devenire neîntreruptă a naturii, societății și gândirii, determinată de cauze, de contradicții interne proprii tuturor obiectelor și fenomenelor. (după rus. samodvijenie) Vezi definitia »
DENERVÁRE s.f. Acțiunea de a denerva și rezultatul ei. ♦ (Med.) Îndepărtare pe cale mecanică sau chimică a formațiilor nervoase dintr-un anumit organ sau regiune anatomică. [După fr. dénervation]. Vezi definitia »
RAPSODIÉRE, rapsodieri, s. f. (Rar) Acțiunea de a rapsodia și rezultatul ei. [Pr.: -di-e-] – V. rapsodia. Vezi definitia »
[adaugare la definitie] La intelesul peiorativ de „mana” se adauga si expresia „a face laba” cu sensul de „a se masturba” (d. un mascul). De unde un alt inteles al substantivului „labă” si anume „masturbatie”. De unde diverse variante derivate ca peiorative pentru „om bun de nimic”/„pierde-vara”/„fute-vânt”/„fluiera-vant” si anume: „labă tristă”, „lăbuță mică” etc. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z