Definita cuvantului supernatural
supernaturál, supernaturálă, adj. (înv.) supranatural.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu supernatural
DORSÁL, -Ă adj. Referitor la partea din spate, posterioară a corpului sau a unui organ. // s.f. (Geol.) 1. Formă complexă de relief care se întinde pe zeci de mii de kilometri pe fundul oceanelor, separând două bazine. 2. Lanț muntos care se întinde pe spațiul unui continent. ♦ Relief mai puțin accidentat care separă unități de relief mai joase. 3. Dorsală barometrică = linie sinuoasă care unește punctele de mare presiune. [Cf. fr. dorsal, it. dorsale]. Vezi definitia »
CONTINENTÁL, -Ă, continentali, -e, adj. Care ține de continent, privitor la un continent; care se află pe un continent. ◊ Climă continentală = climă temperată, uscată, supusă la schimbări bruște și mari de temperatură. – Din fr. continental. Vezi definitia »
TRIBUTÁL, -Ă adj. Referitor la tribut, de tribut. ◊ Mod de producție tributal = mod de producție bazat pe exploatare, cunoscut de o serie de popoare din Asia, Africa și chiar America, apărut în condițiile în care descompunerea comunei primitive a fost urmată de forma patriarhală a robiei. [Cf. it., fr. tributale]. Vezi definitia »
GAVIÁL s.m. Specie de crocodil cu botul foarte lung și îngust, umflat la capăt, care trăiește în fluviile din India și Birmania. [Pron. -vi-al. / < fr., engl. gavial, cf. hind. gharvial]. Vezi definitia »
SEISMÁL, -Ă adj. Linie seismală = direcția undei de zguduire într-un seism. [Pron. se-is-. / < fr. séismal]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z