Definita cuvantului șliht
șliht, șlíhturi, s.n. (reg.) fățuitor de tâmplărie.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu șliht
FRAHT s.n. 1. Document în care se înscriu mărfurile transportate pe calea ferată și taxele de transport; scrisoare de trăsură. 2. Taxă plătită pentru un transport. [Var. fract s.n. / < germ. Fracht]. Vezi definitia »
șliht, șlíhturi, s.n. (reg.) fățuitor de tâmplărie. Vezi definitia »
NAHT s. n. (Înv.; în loc. adj. și adv.) În naht = cu bani gata, în numerar, peșin. ◊ (Adjectival) Bani naht. – Din ngr. náhti. Vezi definitia »
BRECHT [breht], Bertold (1898-1956), poet, dramaturg și regizor german. Inițial, expresionist. Întemeietor al instituției teatrale „Berliner Ensemble”. Inițiator al „teatrului epic”, a promovat o nouă teorie și practică a teatrului, bazate pe efectul distanțării epice. Piese („Opera de trei parale”, „Mutter Courage”, „Omul cel bun din Sîciuan”, „Teroarea și mizeriile celui de-al III-lea Reicht”, „Cercul de cretă caucazian”) cu o tematică moral-politică. Lirică gnomică („O sută de poezii”). Vezi definitia »
COPYRIGHT s. n. Drept rezervat numai autorului sau editorului de a reproduce și de a vinde operele literare, artistice și științifice în alte țări; drepturi legale de autor. [Pr.: cópirait] – Cuv. engl. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z