Definita cuvantului prefabricație
PREFABRICÁȚIE s.f. Prefabricare. [Gen. -iei. / < fr. préfabricátion].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu prefabricație
TELECINEMATOGRAFÍE, telecinematografii, s. f. (Rar) Producție de filme pentru televiziune. – Tele- + cinematografie. Vezi definitia »
ANEROSÍE s. f. lipsa erosului, a instinctului sexual; anerotism. (< an1- + eros + -ie) Vezi definitia »
NAVIGÁȚIE, navigații, s. f. 1. Faptul de a naviga; drum parcurs de un vehicul maritim, fluvial, aerian sau spațial (1) pe apă, călătorie facută cu o navă. 2. Știința și tehnica de a conduce o navă sau o aeronavă. 3. Transport organizat de mărfuri sau de persoane cu o navă sau o aeronavă. – Din fr. navigation, lat. navigatio, it. navigazione. Vezi definitia »
RABDOMANȚÍE [< fr.; gr. rhabdos „baghetă” + manteia „divinație”] s.f. Căutarea unor obiecte ascunse și îndeosebi a apei subterane (în scopul realizării de fântâni) cu ajutorul unei baghete care se crede că începe să vibreze în locul respectiv. Sursa: Dicționar Enciclopedic, vol. VI, R-Ș, 2006. Vezi definitia »
HAIDUCÍE, haiducii, s.f. 1. Luptă armată a unor cete de haiduci (1) împotriva asupritorilor, frecventă la sfârșitul evului mediu în țările românești și în Peninsula Balcanică. 2. Viață sau îndeletnicire de haiduc (1). 3. Purtare, deprindere de haiduc (1). – Haiduc + suf. -ie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z