Definita cuvantului presing
PRÉSING s.n.sg. (Sport) Sistem de joc, practicat mai ales la baschet, constând în folosirea apărării om la om pe tot terenul. ♦ Predominare în inițiativa de joc; presiune exercitată asupra adversarului. [< engl. pressing].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu presing
SPRING s.n. (Mar.) Parâmă de legare sau de manevrare dată din bordul unei nave, oblic față de axa sa longitudinală la o baba, sau alt mijloc de amarare de pe chei. [Var. șpring. / < engl. spring]. Vezi definitia »
TRÁMPING s. n. transport de mărfuri cu nave care navighează din port în port, fără un intinerar fix. (< engl. tramping) Vezi definitia »
QUÍSLING, quislingi, s. m. (Livr.) Colaboraționist (cu hitleriștii); trădător de patrie. [Pr.: cvisling și chisling] – Din n. pr. Quisling. Vezi definitia »
PĂRẤNG s. m. (Reg.) Numele a două plante erbacee din familia gramineelor: a) dughie; b) mei. [Var.: parínc, paríng, parấng s. m.] – Lat. panicum. Vezi definitia »
ȘPRING s.n. (Mar.) Parâmă pentru legarea navei, dată de la proră înapoi sau de la pupă înainte. [Var. spring. / < engl. spring]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z