Definita cuvantului șovan
șován1, șováni, s.m. (reg.) uliu.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu șovan
TURJÁN, turjeni, s. m. (Reg.) Cocean, strujan. – Din strujan. Vezi definitia »
PLATÁN1, platani, s. m. Gen de arbori exotici cu frunzele palmate și cu trunchiul verde (Platanus); arbore care face parte din acest gen. – Din lat. platanus, ngr. plátanos, fr. platane. Vezi definitia »
ORDOVICIÁN, -Ă, ordovicieni, -e, s. n., adj. 1. S. n. A doua perioadă a paleozoicului. 2. Adj. Care se referă la ordovician (1) sau la formațiile din această perioadă. [Pr.: -ci-an] – Din fr. ordovicien. Vezi definitia »
IONATÁN, (1) ionatani, s. m., (2) ionatane, s. n. 1. S. m. (Adesea adjectival) Specie de măr originar din S.U.A., cu coroana deasă și voluminoasă, cu frunze cenușii-argintii și cu fructul foarte gustos. 2. S. n. Fructul ionatanului (1), de mărime mijlocie, cu suprafața netedă, de culoare roșie-sângerie cu pete albicioase și dungi carmin, zemos, dulce-acrișor și plăcut aromat. – Din engl. jonathan. Vezi definitia »
EUCLIDIÁN, -Ă adj. Referitor la axiomele și postulatele formulate de Euclid. [Pron. -di-an, pl. -ieni, iene. / < fr. euclidien, cf. Euclid – matematician grec din antichitate]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z