Definita cuvantului șuiță
șuíță (șúiță), șuíțe (șúițe), s.f. (reg.) 1. numele a două mamifere rozătoare, care locuiesc în găuri făcute în pământ; cățeii pământului, animale mici din familia șoarecelui și nevăstuicii; orbeți. 2. veveriță.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu șuiță
VANILÍNĂ s. f. Substanță organică foarte aromată care se extrage din fructul de vanilie (1) sau care se obține pe cale sintetică, folosită în alimentație și în parfumerie. – Din fr. vaniline. Vezi definitia »
ANTILÓPĂ s. f. 1. mamifer rumegător din țările calde, cu picioarele lungi și subțiri și corpul suplu. 2. pielea tăbăcită a antilopei (1); imitație a acestei piei. (< fr. antilope) Vezi definitia »
AGÓGICĂ s. f. Teorie care se ocupă cu schimbările mișcării ritmice, determinate de expresivitate, în timpul executării unei piese muzicale. – Din it. agogica. Vezi definitia »
ARDENICĂ, fază ~, fază de tectogeneză, desfășurată în cadrul orogenezei caledoniene, produsă la sfîrșitul Silurianului, în urma căreia, a apărut catena Caledoniană (Irlanda, Scoția, Pen. Scandinavă, Arh. Spitsbergen, NV Groelandei și Canada). Vezi definitia »
SEMICONSOÁNĂ s.f. Semivocală; semiconsonantă. [Cf. fr. semi-consonne]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z