Definita cuvantului pustulație
PUSTULÁȚIE s.f. (Med.) Acoperire cu pustule. [Gen. -iei. / < fr. pustulation].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu pustulație
zoofagíe s. f., art. zoofagía, g.-d. zoofagíi, art. zoofagíei Vezi definitia »
RADIOBIOLOGÍE s. f. ramură a biologiei care studiază efectele energiei radiante asupra materiei vii. (< fr. radiobiologie) Vezi definitia »
BARBARÍE s.f. 1. Stadiu de civilizație înapoiată în care se află un popor, un grup, un om etc.; înapoiere, sălbăticie. 2. Lipsă de respect pentru cultură și civilizație; faptă, atitudine în care se reflectă o asemenea concepție; sălbăticie, grozăvie, cruzime, neomenie. [Gen. -iei. / cf. lat. barbaria, fr. barbarie]. Vezi definitia »
PARFUMERÍE, parfumerii, s. f. 1. Magazin în care se vând parfumuri (2), articole de toaletă, cosmetice etc. 2. Meșteșugul de a prepara parfumuri (2); industria parfumurilor. 2. (La pl.) Nume generic sub care sunt incluse parfumuri (2), articole de toaletă, cosmetice etc. [Var.: (înv.) parfumăríe s. f.] – Din fr. parfumerie. Vezi definitia »
INVENȚIE BREVETABILĂ s.f.1.O soluție tehnică care este nouă, implică o activitate inventivă, este susceptibilă de aplicare industrială și care rezolvă o problemă tehnică din orice domeniu tehnologic. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z