Definita cuvantului chichion
chichión (chichioáne), s. n. – Încurcătură, necaz, dificultate. Ngr. ϰυϰεών „confuzie” (Scriban, Arhiva, 1914, p. 132; Bogrea, Dacor., I, 262; Gáldi 163).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu chichion
BIATLÓN s. n. concurs atletic combinat din două probe; probă sportivă constând din alergări pe schiuri pe o distanță de 20 km și trageri cu arma la țintă. (< fr. biathlon, rus. biatlon) Vezi definitia »
SARRUSOFÓN s. n. instrument muzical de suflat, de alamă, cu ancie dublă, folosit în fanfare. (< fr. sarrusophone) Vezi definitia »
PRECIPITRÓN, precipitroane, s. n. Dispozitiv electrostatic folosit pentru purificarea aerului dintr-o încăpere prin dirijarea prafului spre unul din electrozi pentru precipitare. – Din fr. précipitron. Vezi definitia »
RONRÓN s.n. (Franțuzism) Torsul pisicii; (p. ext.) zgomot surd și continuu produs de un motor sau de o mașină în timpul funcționării; murmur. [Pl. -oane, -onuri. / < fr. ronron]. Vezi definitia »
BÁDMINTON s.n. Joc sportiv, originar din China și Japonia, asemănător cu tenisul, practicat cu o minge mică prevăzută cu pene sau un fel de aripioară de plastic, care se aruncă cu racheta. [Pron. bedminton. / < engl. badminton, cf. Badminton – oraș în Anglia]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z