Definita cuvantului levrier
LEVRIÉR, levrieri, s. m. Câine de vânătoare cu pântecele supt și cu picioarele înalte și puternice, foarte rapid, specializat în vânarea iepurelui. [Pr.: -vri-er] – Din fr. lévrier.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu levrier
TRICOPTÉR, tricoptere, s. n. (La pl.) Ordin de insecte caracterizate prin aripile mari acoperite cu peri sau cu mici solzișori, ale căror larve trăiesc în apă și își construiesc un fel de căsuțe, cilindrice sau conice, din resturi vegetale, nisip și pietricele; (și la sg.) insectă care face parte din acest ordin. – Din fr. tricoptères. Vezi definitia »
GLUCOZIÉR s.m. Tehnician specializat în prelucrarea glucozei. [Pron. -zi-er. / < et. incertă]. Vezi definitia »
PARTÉR s. n. 1. parte a unei clădiri, la nivelul solului; ansamblul încăperilor din această parte a clădirii. ◊ primul etaj (de la intrare) al unei mine. 2. parte a unei săli de spectacol între scenă și fundul sălii. ◊ totalitatea spectatorilor care ocupă locurile din această parte a sălii. 3. parte a unei grădini sau a unui parc în care se cultivă flori. (< fr. parterre, (1) germ. Parterre) Vezi definitia »
BALDER (BALDUR) (în mitologia scandinavă), fiul zeului suprem Odin și al zeiței dragostei conjugale, Frigg. Cel mai bun și mai frumos dintre zei, ucis la instigarea demonului Loki, cu o ramură de vîsc. Vezi definitia »
ECHIPIÉR s.m. Membru al unei echipe (sportive). [Pron. -pi-er. / < fr. équipier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z