Definita cuvantului liberalizat
LIBERALIZÁT, -Ă, liberalizați, -te, adj. Care a devenit liber, care nu mai este dirijat, frânat. – V. liberaliza.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu liberalizat
DAT1, daturi, s. n. I. Faptul de a da2; (urmat de determinări introduse prin prep. „la”) efectuare a anumitor operații de prelucrare. Datul la rindea. II. 1. Realitate ca punct de la care se pleacă într-un raționament, într-o discuție; fapt din care rezultă sau se deduc altele; noțiune fundamentală. 2. (În superstiții) Boală care s-ar datora vrăjilor, farmecelor. 3. (În expr.) Așa e datul (cuiva) = așa e soarta (cuiva). – V. da2. Vezi definitia »
ARHONTÁT s. n. 1. demnitate de arhonte. 2. timpul cât funcționează un arhonte. (< fr. archontat) Vezi definitia »
NEANGAJÁT, -Ă adj. care nu are un angajament. ◊ (despre state) care duce o politică de neangajare. (după fr. non-engagé) Vezi definitia »
PETRIFICÁT, -Ă, petrificați, -te, adj. Care a căpătat aspect de piatră, care a fost prefăcut în piatră; spec. fosilizat. ♦ Fig. Care a rămas neschimbat, încremenit în forma inițială. ♦ Fig. Înmărmurit, împietrit, înlemnit, încremenit (de uimire, de revoltă etc.). [Var.: pietrificát, -ă adj.] – V. petrifica. Vezi definitia »
NEIMAGINÁT adj. v. CONCEPE (2). A-și face o idee despre ceva; a pricepe, a înțelege. ◊ Loc. adv. De neconceput = de neînțeles, de neimaginat; imposibil. [DEX '98] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z