Definita cuvantului reporter
REPÓRTER s.m. Ziarist care culege de pe teren diverse știri și informații de actualitate; autor de reportaje. ♦ Reporter cinematografic = operator care filmează în vederea alcătuirii jurnalelor cinematografice. [< fr. reporter].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu reporter
CARTER [cá:tə], Jimmy (James Earl, Jr.) (n. 1924), om politic american. Membru al Partidului Democrat. Președinte al S.U.A. (1977-1981). Vezi definitia »
PATISIÉR s.m. (Liv.) Persoană care prepară produse de patiserie; plăcintar. [< fr. pâtissier]. Vezi definitia »
ELICOPTÉR, elicoptere, s. n. Aparat de zburat cu motor, a cărui susținere și mișcare sunt asigurate de una sau mai multe elice care se rotesc în jurul unor axe aproape verticale, și care poate ateriza pe un spațiu extrem de redus ori se poate menține în aer într-un punct fix. [Var.: helicoptér s. n.] – Din fr. hélicoptère. Vezi definitia »
ȘANSONIÉR, -Ă, șansonieri, -e, s. m. și f. (Franțuzism) Șansonetist. [Pr.: -ni-er] – Din fr. chansonnier. Vezi definitia »
MER, meri, s. m. (Chim.) Unitate elementară constitutivă cu structură și cu masă dată invariabile, care se repetă în mod constant într-un lanț macromolecular al unui polimer. – Din fr. mère. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z