Definita cuvantului responsabil
RESPONSÁBIL, -Ă adj. Care poartă răspunderea unui lucru, a unui fapt; răspunzător. // s.m. și f. Persoană însărcinată cu o funcție de răspundere; șef. [Cf. fr. responsable].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu responsabil
VEXÍL2 s. n. 1. petală superioară a florilor leguminoaselor care formează stegulețul. 2. ansamblul barbelor de aceeași parte a rahisului unei pene de pasăre. (< fr. vexille) Vezi definitia »
INSOLVÁBIL, -Ă adj. care nu-și poate plăti datoriile, care nu este solvabil; insolvent. (< fr. insolvable) Vezi definitia »
EOZINOFÍL, -Ă I. adj. (biol.) care se colorează ușor prin eozină. II. adj., s. f. (leucocită) care conține granulații citoplasmatice sensibile la coloranți acizi; acidofil. (< fr. éosinophile) Vezi definitia »
BARÍL, barili, s. m. Unitate de măsură pentru volume, întrebuințată, în special în S.U.A. și în Anglia, pentru produsele petroliere. – Fr. baril. Vezi definitia »
IMPRACTICÁBIL, -Ă adj. 1. (despre drumuri, terenuri) care nu se pot folosi; desfundat. 2. care nu poate fi pus în practică. (după fr. impraticable) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z