Definita cuvantului romanțier
ROMANȚIÉR, -Ă s.m. și f. v. romancier.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu romanțier
SÉTER s. m. câine de vânătoare și de pază, cu urechi mari, căzute și cu păr lung și ondulat; prepelicar. (< engl., fr. setter) Vezi definitia »
BANCHÉR, bancheri, s. m. 1. (În orânduirea capitalistă) Posesor de capital bănesc, care pune la dispoziția altor capitaliști acest capital, în schimbul unei dobânzi; proprietar sau mare acționar al unei bănci. 2. (La unele jocuri de cărți) Persoană care conduce jocul și care ține în rezervă o sumă de bani, pentru a plăti, în caz de pierdere, sumele riscate de ceilalți jucători. – Fr. banquer. Vezi definitia »
CHÉSTER CÉS-TĂR/ s. n. brânză fermentată ca o pastă tare, din Anglia. (< fr. chester) Vezi definitia »
TUNICIÉR, tunicieri, s. m. (La pl.) Încrengătură de animale marine cu corpul în formă de sac sau de butoi, acoperit cu o teacă formată dintr-o substanță celulozică (Urochordata); (și la sg.) animal din această încrengătură; urocordat. [Pr.: -ci-er] – Din fr. tuniciers. Vezi definitia »
TERMOCAUTÉR s.n. Aparat de cauterizare, constituit dintr-un cauter care acționează încălzit și menținut la roșu. [Pron. -ca-u-. / < fr. thermocautère, cf. gr. thermos – cald, fr. cautère – cauter]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z