Definita cuvantului satinet
SATINÉT s.n. Satin subțire. [Pl. -te, -turi. / < fr. satinette].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu satinet
CVINTÉT, cvintete, s. n. 1. Formație muzicală alcătuită din cinci voci sau din cinci intrumentiști care execută împreună o compoziție muzicală; compoziție scrisă pentru o asemenea formație. ◊ Cvintet cu pian = cvintet de coarde și pian. Cvintet de suflători = ansamblu alcătuit din flaut, oboi, clarinet, corn și fagot. 2. Strofă alcătuită din cinci versuri. 3. Linie de înaintare, formată din cinci jucători, a unei echipe sportive (mai ales la fotbal). – Din it. quintetto, fr. quintette. Vezi definitia »
raket, rakeți s. m. 1. infractor periculos provenit din spațiul fostei U.R.S.S., acționând după 1989 pe teritoriul României, specializat în atacuri armate asupra autovehiculelor de pe șosele. 2. membru al unor organizații rusești de tip mafiot. Vezi definitia »
VILAIÉT, vilaiete, s. n. Diviziune administrativ-teritorială din Imperiul Otoman, condusă de un valiu. [Pr.: -la-iet] – Din fr. vilayet. Vezi definitia »
3dToeT <a href=„http://vhodlqefrcey.com/”>vhodlqefrcey</a>, [url=http://caqipwqmwpra.com/]caqipwqmwpra[/url], [link=http://oshfyhnqjonz.com/]oshfyhnqjonz[/link], http://mkweyrkmrlxp.com/ Vezi definitia »
SEXTÉT, sextete, s. n. 1. Compoziție muzicală pentru șase voci sau șase instrumente. ♦ Ansamblu de șase voci sau șase instrumente care execută împreună o compoziție muzicală. 2. Echipă de volei sau de gimnastică alcătuită din șase jucători sau jucătoare. – Din germ. Sextett. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z