Definita cuvantului sepulcral
SEPULCRÁL, -Ă adj. 1. De mormânt, privitor la mormânt. 2. Ca de mort. [Cf. fr. sépulcral, lat. sepulcralis < sepulcrum – mormânt].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu sepulcral
TRIÁL2 s.n. (Sport) Meci de selecție, de triere; meci de verificare. [Pron. traiăl, pl. -luri. / < engl. trial(match)]. Vezi definitia »
JEJUNÁL, -Ă adj. (Anat.) Al jejunului. [Cf. fr. jéjunal]. Vezi definitia »
Metrosexual=vezi toate articolele <http://www.urbandictionary.com/define.php?term=metrosexual> <http://www.ele.ro/articol3239.html> <http://www.portal.ro/forum/viewtopic.php?t=108&sid=0e5e76ad0363f12ec1162d8654db2739> si multe altele articole culese de pe Google... totusi daca la noi in tara exista si concursuri de genul la cel mai fumos metrosexual si chesti de genu nu vad de ce nu la-m avea si in dex online .... o viata buna va doresc longivitate in ceea ce faceti si apreciez eforturile mentineri acestui dex online Vezi definitia »
LICEÁL, -Ă adj. referitor la liceu. (< it. liceale) Vezi definitia »
RADICÁL, -Ă adj. I. 1. Din temelie, complet; fundamental, de bază. ♦ (Despre tratamente, medicamente etc.) Care vindecă complet. 2. Care preconizează, care propagă reforme mari, acțiuni hotărâtoare. 3. În termeni tehnici, în stil neologic. II. 1. Număr care, ridicat la o putere, dă un alt număr. ♦ Simbol matematic (?), care arată operația de extragere de rădăcină. 2. Grup atomic care rămâne neschimbat într-o reacție chimică și care, obișnuit, nu există în stare liberă. 3. (Lingv.) Element primitiv, ireductibil din punct de vedere morfologic, comun mai multor cuvinte care constituie o familie și care conține sensul lexical al cuvântului; rădăcină. [< fr. radical, it. radicale, cf. lat. radicalis < radix – rădăcină]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z