Definita cuvantului starter
STÁRTER s.m. Cel care dă plecarea concurenților la o întrecere, la o cursă. ♦ Persoană care dirijează circulația avioanelor de pe un aerodrom. // s.n. 1. Dispozitiv auxiliar la carburatorul motoarelor cu explozie, care ușurează pornirea lor la rece. 2. Dispozitiv care închide în mod automat circuitul de încălzire al tuburilor fluorescente. [< engl., fr. starter].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu starter
SEQUENSÉR [-CHEN-] s.n. (inform.) organ de comandă al unui ordinator. (< fr. séquenceur) Vezi definitia »
SCUTIÉR, scutieri, s. m. 1. (În evul mediu, în apusul Europei) Tânăr nobil vasal care purta scutul (1) și celelalte arme ale cavalerului sau ale seniorului său. 2. (Înv.) Ostaș, luptător (echipat cu scut). [Pr.: -ti-er] – Scut + suf. -ier (după fr. écuyer). Vezi definitia »
ȘIFONIÉR, șifoniere, s. n. Dulap în care se păstrează hainele și lenjeria. [Pr.: -ni-er.Var.: șifoniéră s. f.] – Din fr. chiffonnier. Vezi definitia »
PONTONIÉR s.m. 1. Militar care lucrează la construirea pontoanelor pentru o armată. 2. Funcționar care face serviciul la ponton. [Pron. -ni-er. / < fr. pontonnier]. Vezi definitia »
TRÁILER s.n. 1. Remorcă alcătuită dintr-o platformă joasă și solidă, sprijinită în spate pe un tren dublu de roți, iar în față pe vehiculul motor, folosită pentru transportul pe șosele sau în porturi a coletelor și pieselor grele. 2. (Mar.) Bac (pe cablu); pod plutitor. [Var. treiler s.n. / < engl. trailer, cf. fr. traille]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z