Definita cuvantului suprapopula
SUPRAPOPULÁ vb. I. refl. (Despre orașe, regiuni etc.) A-și spori populația peste limitele normale. [< supra- + popula, după fr. surpeupler].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu suprapopula
ejaculá (a ~) vb., ind. prez. 3 ejaculeáză Vezi definitia »
COCA-CÓLA s. f. Băutură răcoritoare preparată din zahăr caramel, semințe și frunze de cola (din care s-a extras substanța toxică). – Din engl. coca-cola. Vezi definitia »
RECELÁ vb. I. tr. (Franțuzism) A păstra și a ascunde un obiect furat de altul. ♦ A sustrage de la cercetările justiției pe cineva. ♦ refl. A se ascunde, a se refugia. [< fr. receler]. Vezi definitia »
BERTOLA, Clody (1913-2007, n. București), actriță română de teatru, interpretă de sensibilitate și rafinament intelectual („Cea din urmă” de Gorki, „Sfînta Ioana” de Shaw, „Cum vă place?” de Shakespeare, „Elisabeta I” de Foster, „Un tramvai numit dorință” de T. Williams, „Opera de trei parale” de Brecht, „Pescărușul” de Cehov). Vezi definitia »
DESIGILÁ, desigilez, vb. I. Tranz. A deschide o încăpere sau un obiect sigilat prin scoaterea sigiliului; a despecetlui. – Des1- + sigila. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z