Definita cuvantului citarea
CITAREÁ s. f. (Înv.) Stofă fină cu dungi, din care se făceau anteriele. [Var.: citaríe s. f.] – Din tc. çitāre.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu citarea
fermeneá (fermenéle), s. f. – Haină scurtă de catifea, cu mîneci lungi, folosită în trecut de boieri, iar astăzi de țărani. – Mr. fermene. Tc. fermene (Șeineanu, II, 169; Meyer 100; Lokotsch 604), cf. ngr. φέρμελη, alb. fermelje, bg. fermene. Vezi definitia »
Cea mai mare mișcare de tineret din lume, care numără peste 28 de milioane de membrii în peste 216 tari și teritorii, a cărei misune este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune și o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniți ca indivizi și joacă un rol constructiv în societate. Vezi definitia »
actiunea de a face disponibil pentru prima data , contra cost sau gratuit,a unui produs destinat reutilizarii, in vederea utilizarii si/sau distribuirii. Vezi definitia »
obinzeá (-éle), s. f. – (Trans.) Cusătură decorativă pe gulerul cămășilor țărănești. – Var. obi(e)nz(e)ală. Sb. obveza „legătură”, cf. sb. vez „brodat”, veza „ligă; aliaj”, obzevati „a lega”. Var. este reconstituită după pl. Vezi definitia »
totalitea minciunilor pe care le scoate lori Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z