Definita cuvantului tehnoredacta
TEHNOREDACTÁ vb. I. tr. A pregăti din punct de vedere tehnic și grafic un manuscris pentru tipar. [< tehno- + redacta].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu tehnoredacta
incoerenta, inconsistenta,autocontrazicere -din limba araba Vezi definitia »
FOSFATÁ vb. tr. 1. a îngrășa cu fosfați terenurile de cultură. 2. a adăuga fosfat de calciu în mustul de struguri pentru a activa fermentația și procentul de alcool în vin. 3. a acoperi piesele de oțel sau de fontă cu un strat protector, anticorosiv, de fosfat cristalin. (< fr. phosphater) Vezi definitia »
POSTDATÁ, postdatez, vb. I. Tranz. A pune pe un act, pe o scrisoare etc. o dată posterioară datei redactării. – Din fr. postdater. Vezi definitia »
COSTÁ, pers. 3 cóstă, vb. I. 1. Intranz. A avea un preț, o valoare în bani; a prețui. ♦ A se putea obține numai cu contravaloarea în bani; a costisi. ♦ A fi scump. 2. Intranz. și tranz. (Măsura valorii fiind altceva decât banii) A (se) plăti cu..., a (se) dobândi cu prețul a... ◊ Expr. (Tranz.) Ce mă costă? = nu am ce pierde. Nu mă costă (nimic) = mi-e ușor, nu-mi cere nici un efort. – Din it. costare. Vezi definitia »
COEXISTÁ, coexíst, vb. I. Intranz. A exista în același timp sau împreună cu altcineva sau cu altceva. – Din fr. coexister. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z