Definita cuvantului torcreta
TORCRETÁ vb. I. tr. A aplica sub presiune un strat de mortar cu ciment pe o rocă (cu ajutorul unor mașini speciale). [< germ. torkretieren].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu torcreta
tNfTtA <a href=„http://alkvsbwdxuqc.com/”>alkvsbwdxuqc</a>, [url=http://zkbdifdjcgef.com/]zkbdifdjcgef[/url], [link=http://oauhgihnzekt.com/]oauhgihnzekt[/link], http://msaunibzhals.com/ Vezi definitia »
Domnita ce a locuit in anii 1520-1548...A fost una dintre cea mai frumoase domnite de pe timpul acela!Astazi se socoate ca cea fata ce poarta numele iulia este cea mai frumoasa si cea mai desteapta. Vezi definitia »
INFECTÁ vb. I. 1. refl. A face o infecție. 2. tr. A contamina, a umple (o regiune, aerul etc.) cu substanțe sau cu germeni vătămători. [< fr. infecter]. Vezi definitia »
DETECTÁ vb. tr. 1. a descoperi și identifica (un avion, o mină explozivă, un gaz etc.); (p. ext.) a găsi, a descoperi (un talent). 2. a realiza o detecție. (< fr. détecter) Vezi definitia »
FENTÁ vb. tr., intr. (sport) a face o mișcare menită să-l deruteze pe adversar; (p. ext.) a păcăli, a înșela. (< fr. feinter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z