Definita cuvantului clamp
CLAMP interj. Cuvânt care imită zgomotul rezultat prin lovirea a două obiecte, la închiderea violentă a unei uși, a unui capac etc. – Onomatopee.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu clamp
BLIMP s.n. (Cinem.) Carcasă în care se introduce aparatul de filmat portabil în cazul filmărilor cu priză directă de sunet, pentru a elimina zgomotul produs de mecanismul de antrenare a peliculei. [< engl. blimp]. Vezi definitia »
SUPRATÍMP, supratimpi, s. m. Prelungire a zilei de muncă peste limita care corespunde prețului obișnuit al muncii, practicată în sistemul economic capitalist. – Din supra- + timp. Vezi definitia »
BLIMP s. n. carcasă de insonorizare în care se introduce aparatul de filmat portabil, în cazul filmărilor cu priză directă de sunet. (< engl. blimp) Vezi definitia »
BIOCÂMP s. n. câmp de acțiune specific organismelor vii, în care fenomenele electromagnetice se interferează cu fenomenele bioenergetice. (bio- + câmp) Vezi definitia »
BLIMP s. n. (Cin.) Carcasă insonoră în care se introduce aparatul de filmat, în cazul filmărilor cu priză directă de sunet. – Din engl. blimp. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z