Definita cuvantului tutu
TUTÚ s.n. Fustă din tul scurtă și încrețită (purtată de dansatoare, de balerine). [Pron. tü-tü. / < fr. tutu].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu tutu
BOTEZATU, Grigore (n. 1928, Baraboi, Basarabia), scriitor și folclorist român. Prelucrări și culegeri de folclor („Poezii populare moldovenești”, „Folclor moldovenesc”); a colaborat la realizarea corpusului „Creație populară moldovenească”. Vezi definitia »
PASPARTÚ s. n. 1. cheie cu care se pot deschide mai multe broaște; șperaclu. 2. (fig.) mijloc de pătrundere într-un anumit cerc, într-o anumită problemă etc. 3. chenar de hârtie sau carton care se așază între sticlă și fotografie la înrămarea acesteia. 4. document de transport feroviar în care se înscriu indicații privind destinația, itinerarul și clasa. (< fr. passe-partout) Vezi definitia »
la sfântu’ așteaptă expr. (pop.) niciodată. Vezi definitia »
tactu e un pisat cu ochii se pisa in pantaloni fmmm de handicapatimata aia curva care se fute cu moscraciun de o fute ala de draci o ya pisamas pe voi de tarani cu dexu vostru online cu tot Vezi definitia »
BOTEZATU, Radu (1921-1988, n. Iași), geofizician român. M. coresp. al Acad. (1974), prof. univ. la București. Lucrări referitoare la elaborarea de noi metode și procedee de analiză și interpretare fizică a anomaliilor cîmpurilor potențiale („Studiul anomaliei gravimetrice de la Slătioara-Pitești”, „Analiza anomaliilor gravimetrice și magnetice cu ajutorul funcțiilor periodice”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z