Definita cuvantului hipopotam
hipopotam, hipopotami s. m. (prst., peior.) bărbat dezagreabil, obez, de o virilitate îndoielnică

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu hipopotam
Am nevoie de imforamaty clare depre acest cuvant.Va multumec! Vezi definitia »
TAM-NESÁM adv. v. tam-nisam. Vezi definitia »
geám (geámuri), s. n.1. Placă de sticlă fixată la fereastră. – 2. Fereastră. – 3. (Arg.) Ochelari. – Mr., megl. geam. Tc. cam (Roesler 610; Șeineanu, II, 185; Lokotsch 650; Ronzevalle 69), cf. ngr. τζάμι, alb. ğam, bg. džam.Der. geamgiu, s. m. (persoană care montează sau vinde geamuri), din tc. camci, mr. giamgi; geamlîc, s. n. (coridor, verandă, încăpere închisă cu geamuri), din tc. camlik, cf. ngr. τζαμλίϰι, mr. giamliche. Vezi definitia »
AMALGÁM, amalgame, s. n. 1. Aliaj de mercur cu alt metal. 2. Fig. Amestec de elemente disparate; talmeș-balmeș. – Din fr. amalgame, lat. amalgama. Vezi definitia »
Am o propunere, un sens ce nu a aparut pana acum. Daca nu e aici, banuiesc ca nu e in niciun dictionar. Nu vreau sa trimit definitii, ca nu ma pricep, vreau doar sa semnalizez ceva: „Unu, doi, trei, și!” Aici apare „și” cu sensul de „start”. E adevarat, se foloseste mai ales in limbajul juvenil, dar asta nu il face mai putin un cuvant cu un sens clar in limba romana. Si oricum, sporadic se foloseste si de adulti. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z