Definita cuvantului surescitat
SURESCITÁT, -Ă, surescitați, -te, adj. Iritat peste măsură, adus într-o stare de mare tensiune nervoasă. [Var.: surexcitát, -ă adj.] – V. surescita.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu surescitat
ritrát s.n. (înv.) imagine, reproducere a chipului cuiva. Vezi definitia »
CUCULÁT, -Ă, cuculați, -te, adj. (Despre flori) În formă de glugă sau de capișon. – Din lat. cucullatus. Vezi definitia »
FRUSTRAT~Ă~ȚI, 1.nu există cuvantul in dex.2,dacă totusi cineva te-a botezat „frustrat“-demitizarea acestui cuvant este: 1,Frustrati suntem cu toții.-dar mai mult *frustrat este (1)taciturnul(omul care tace) si mai puțin *frustrat este (2)vorbarețul(omul care vorbește)-mai ales dacă acesta are și ceva de transmis celor din jurul lui.(oamenilor in special) A.P. Vezi definitia »
MELODRAMATIZÁT, -Ă, melodramatizați, -te, adj. Care a devenit melodramatic (2). ♦ Care are un caracter melodramatic (2) exagerat. – V. melodramatiza. Vezi definitia »
OCUPÁT, -Ă, ocupați, -te, adj. 1. (Despre un teritoriu; un oraș etc.) Cucerit de o armată străină; stăpânit de o putere străină; 2. (Despre bunuri mobile sau imobile) Stăpânit, deținut (temporar) de cineva; pe (sau în) care stă cineva. ♦ (Despre posturi) Luat în primire, deținut de cineva. 3. (Despre persoane) Care are mult de lucru, cu multe treburi; preocupat, absorbit; prins. – V. ocupa. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z