Definita cuvantului america
América (continent) s. propriu f., g.-d. art. Américii; pl. Américi

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu america
Daca cautati prin „google” cuvantul „INCASTRU”, veti ajunge la un articol al subsemnatului (Viorel Lupea, alias CDV ), in care apare cuvantul incastru (despre care v-am informat acum vreo trei ore in urma...). De altfel, am mai participat la completarea dictionarului Dvs. (DEX) cu cuvantul „IRAT” , sub pseudonimul CDV. Cu multe urari de bine, Viorel Lupea, colaborator la site-ul rebusist www.rebusmania.com , precum si www.rebusonline.com Vezi definitia »
ZBRÁNCA s. f. art. ~ (Mold.) A da zbranca = a face zob, a distruge, a pustii, a risipi (5). (prob. din izbrăni = a lichida) Vezi definitia »
CONVOCÁ vb. I. tr. A chema, a aduna (oficial) într-un loc un grup de persoane, un corp constituit etc. cu un anumit scop. [P.i. convóc, 3,6 -voacă. / < fr. convoquer, it., lat. convocare]. Vezi definitia »
PICÁ vb. I. intr. (Av.) A face un picaj. [P.i. pic, pichez. / < fr. piquer]. Vezi definitia »
HURDUCÁ, hurdúc, vb. I. 1. Tranz. și refl. A se mișca încoace și încolo cu putere, a (se) clătina, a (se) scutura, a (se) zgâlțâi, a (se) zdruncina. 2. Intranz. (Reg.) A face zgomot mare; a hurui. [Var.: urducá vb. I] – Formație onomatopeică. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z