Definita cuvantului acarofitic
ACAROFÍTIC, -Ă adj. acarofil. (< fr. acarophytique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu acarofitic
ELECTROPNEUMÁTIC, -Ă adj. (despre un aparat) în care acțiunea aerului comprimat este comandată de electrovalve. (< fr. électropneumatique) Vezi definitia »
emfiteotic, -ă adj. (jur.; în trecut) Care ține de emfiteoză, care se referă la emfiteoză. • sil. -te-ot. pl. -ci, -ce. Vezi definitia »
OFTALMOLÓGIC, -Ă adj. Referitor la oftalmologie. [< fr. ophtalmologique]. Vezi definitia »
REUMÁTIC, -Ă, reumatici, -ce, adj. Provocat, cauzat de reumatism. ♦ (Adesea substantivat) Care suferă de reumatism; bolnav de reumatism. [Pr.: re-u-] – Din lat. rheumaticus, it. reumatico, germ. rheumatisch. Vezi definitia »
SCOLÁSTIC, -Ă, scolastici, -ce, adj. 1. S. f. Sistem filozofic apărut în evul mediu, care se baza pe dogmele bisericii creștine și se caracteriza prin raționamente abstracte și prin artificii logice; p. ext. mod de gândire și de activitate intelectuală bazat pe cunoștințe formale, rupte de practică și mânuite în mod pedant. ♦ Nume dat învățământului (filozofic) din țările Europei medievale dominate de catolicism. 2. Adj. Care aparține scolasticii (1), privitor la scolastică. ♦ P. ext. Rupt de realitate, de viața practică, formal. – Din fr. scolastique, lat. scholasticus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z