Definita cuvantului accept
ACCÉPT s. n. 1. înscris prin care cineva se obligă să achite o datorie la scadență. 2. acord, aprobare. (< germ. Akzept)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu accept
prefrípt, -ă, adj. (reg.) 1. (despre țuică) care a fost distilat de două ori. 2. (fig.) păcălit, înșelat. Vezi definitia »
Drept de desherenta Definition : Drept recunoscut de lege statului de a prelua in proprietatea sa masa de bunuri ce formeaza averea succesorala a unei persoane decedata fara posteritate sau ai carei succesori au repudiat mostenirea, astfel incat succesiunea sa a ramas vacanta.Dreptul de desherenta poate fi exercitat numai dupa ce notarul public competent constata ca succesiunea in cauza este vacanta si elibereaza in favoarea statului certificatul de vacanta succesorala. Vezi definitia »
SCRIPT- v. scripto-. Vezi definitia »
FAPT, fapte și (4) fapturi, s. n. 1. Întâmplare sau împrejurare reală, lucru petrecut în realitate. Fapt istoric.Loc. adv. și adj. De (sau în) fapt = (care este) în realitate, efectiv. ◊ Expr. Fapt e că... = nu e mai puțin adevărat că..., adevărul e că..., în orice caz. ♦ Fenomen. Fapte de limbă. 2. Acțiune săvârșită de cineva; faptă. ◊ Expr. Fapt împlinit = acțiune care s-a încheiat, care nu mai poate fi schimbată; situație definitivă. 3. (Pop.; în legătură cu unele momente ale zilei; urmat de determinări în genitiv sau introduse prin prep. „de”) Început. Faptul zilei. În fapt de seară. 4. (Pop.; în superstiții) Farmec, vrajă. – Lat. factum. Vezi definitia »
afipt, afipte s. n. sentință de condamnare Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z