Definita cuvantului acomodament
ACOMODAMÉNT s. n. 1. aranjament care produce confort. 2. dezinvoltură. (< fr. accommodement)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu acomodament
ADIACÉNT, -Ă adj. alăturat, învecinat, continuu. ♦ (mat.) unghiuri ~e = unghiuri care au același vârf și o latură comună. (< lat. adiacens, it. adiacente) Vezi definitia »
ANTIFLATULÉNT, -Ă adj., s. n. (medicament) care combate flatulența. (< anti- + flatulent) Vezi definitia »
AVERTISMÉNT, avertismente, s. n. 1. Înștiințare prealabilă, prevenire, semnal (asupra unui risc sau a unei primejdii). 2. Sancțiune administrativă aplicată unui angajat pentru o abatere disciplinară și prin care se atrage atenția acestuia că va fi sancționat mai aspru la o nouă abatere. ◊ Expr. A da cuiva un avertisment = a atrage atenția cuiva să nu repete o greșeală. ♦ Sancțiune aplicată de arbitru unui sportiv pentru joc neregulamentar și care, la repetarea abaterii, poate fi urmată de eliminarea din joc a sportivului. – Din fr. avertissement. Vezi definitia »
GARÁNT, -Ă, garanți, -te, s. m. și f. Persoană sau instituție care garantează cu averea sa pentru cineva sau ceva. – Din fr. garant. Vezi definitia »
DISCOUNT [DISCÁUNT] s. n. reducere de preț pentru un cumpărător anumit, în anumite condiții de achiziționare a mărfii. (< engl. discount) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z