Definita cuvantului adelfofagie
ADELFOFAGÍE s. f. 1. absorbție a unuia sau a mai multor embrioni animali ori vegetali de către cel mai dezvoltat dintre ei. 2. devorare a unui animal de către altul din aceeași specie ori din specii diferite. 3. unire a doi gameți de același sex. (< fr. adelphophagie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu adelfofagie
COMUTÁȚIE, comutații, s. f. 1. Totalitatea operațiilor, manuale sau automate, de conectare și de deconectare a liniilor în vederea realizării unei legături telefonice. 2. Proces de schimbare rapidă a sensului sau a valorii curentului dintr-o secțiune a înfășurării indusului unei mașini electrice cu colector când lamelele la care este legată trec pe sub perii. – Din fr. commutation. Vezi definitia »
ÚNCIE s.f. 1. A douăsprezecea parte dintr-o livră la romani. 2. Unitate de măsură pentru greutăți, egală cu 28,349 g, folosită în țările anglo-saxone. [Gen. -iei. / cf. lat. uncia, fr. once]. Vezi definitia »
ERPETOLOGÍE s.f. Parte a istoriei naturale care studiază reptilele. [Gen. -iei. / < fr. erpétologie, cf. gr. herpeton – reptilă, logos – studiu]. Vezi definitia »
PIREXIOFOBÍE s. f. teamă nejustificată de a face febră. (< engl. pyrexeophobia) Vezi definitia »
ENDOCRINÍE s.f. (Med.) Stare patologică cauzată de deranjarea secreției endocrine. [< fr. endocrinie]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z