Definita cuvantului aeroautomobil
AEROAUTOMOBÍL s. n. vehicul terestru care se poate susține deasupra solului prin o pernă de aer. (< aero- + automobil)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aeroautomobil
DACTIL2(O)-, -dactíl, -dactilíe, elem. „deget”, „mașină de scris”. (cf. fr. dactyl/o/-, -dactyle, -dactylie, cf. lat. dactylus, gr. daktylos) Vezi definitia »
ARÍL s. m. (Chim.) Radical organic monovalent rezultat dintr-o hidrocarbură aromatică prin îndepărtarea unui atom de hidrogen. – Din fr. aryle. Vezi definitia »
DISPONÍBIL, -Ă, disponibili, -e, adj., s. n. 1. Adj. De care se poate dispune, care nu are (momentan) o destinație precisă, care stă la dispoziție pentru a fi utilizat. ♦ (Despre oameni) Care nu este ocupat; liber; care a fost scos (temporar) dintr-o slujbă (putând fi rechemat la nevoie). 2. S. n. Bani sau alte bunuri de care o instituție, o întreprindere, o persoană etc. poate dispune, la un moment dat, fără a afecta restul cheltuielilor sau nevoilor. – Din fr. disponible, lat. disponibilis. Vezi definitia »
PTERODACTÍL s.m. Gen de reptilă zburătoare din ordinul pterozaurienilor, care a trăit în era secundară. [< fr. ptérodactyle, cf. gr. pteron – aripă, daktylos – deget]. Vezi definitia »
IGNÓBIL, -Ă adj. (Rar) Josnic, infam, mârșav. [Pron. ig-no-. / < lat. ignobilis, cf. fr. ignoble]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z