Definita cuvantului aerodinamician
AERODINAMICIÁN, -Ă s. m. f. specialist în aerodinamică. (< fr. aérodynamicien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aerodinamician
YPRESIÁN s.n. (Geol.) Ultimul etaj al paleocenului din vestul și sudul Europei. // adj. Care aparține acestui etaj. [Pron. -si-an, pl. -ieni, -iene. / < fr. ypresien]. Vezi definitia »
UCRAINEÁN, -Ă, ucraineni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Ucrainei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Ucrainei sau populației ei, privitor la Ucraina sau la populația ei. ♦ (Substantivat, f.) Limbă (de origine slavă) vorbită de ucraineni (1). [Pr.: -cra-i-] – Ucraina (n. pr.) + suf. -ean. Vezi definitia »
SEFTIÁN s. n. v. saftian. Vezi definitia »
NAZOFARINGIÁN, -Ă, nazofaringieni, -e, adj. Care ține de nas și de faringe, referitor la nas și la faringe. [Pr.: -gi-an] – Din fr. nasopharingien. Vezi definitia »
ANDORRÁN, -Ă, andorráni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Andorrei (țară sau capitala ei, Andorra la Vella) sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Andorrei sau populației sale, privitor la Andorra sau la populația sa. (cf. fr. andorran) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z