Definita cuvantului algo
ALGO- elem. „algă” (< fr. algo-, cf. lat. alga)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu algo
TANTUM ERGO loc.s. 1. Începutul unui imn liturgic creștin. 2. (Fig.) Spunere a unor lucruri în față, declarație deschisă. [< lat. tantum ergo – un atât de mare (jurământ)]. Vezi definitia »
LÁRGO adv. (Muz.; ca indicație de execuție) Cu o mișcare înceată și amplă; rar, lento. // s.n. Bucată muzicală care se execută în acest tempo. [< it. largo]. Vezi definitia »
IMPETÍGO s. n. Boală de piele contagioasă manifestată prin apariția unor bășicuțe seroase și purulente care se sparg, formând cruste gălbui care nu lasă urme. – Din fr. impétigo. Vezi definitia »
PELAG(O)-, -PELÁGIC elem. „mare, marin”, „abisal”. (< fr. pélag/o/-, -pélagique, cf. gr. pelagos) Vezi definitia »
EMBARGÓ, embargouri, s. n. 1. Interzicere de către un stat a exportului sau importului de mărfuri într-o sau dintr-o țară, ca sancțiune pentru încălcarea unor reguli sau principii de drept internațional sau ca mijloc de presiune politică. 2. Reținere de către un stat a navelor comerciale sau de mărfuri altui stat aflate pe teritoriul sau (în condițiile în care a survenit un conflict între statele respective). – Din fr. embargo. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z