Definita cuvantului altitudinar
ALTITUDINÁR, -Ă adj. altitudinal. (< fr. altitudinaire)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu altitudinar
BEZOÁR1 s. m. specie de capre sălbatice din munții stâncoși din Creta, din Asia Mică și din Caucaz. (< engl. bezoar) Vezi definitia »
METAZOÁR, metazoare, s. n. (La pl.) Subregn de animale constituite dintr-un număr mare de celule variate ca structură și diferențiate funcțional; (și la sg.) animal care face parte din acest subregn. [Pr.: -zo-ar-] – Din fr. métazoaire. Vezi definitia »
SUPRAREFRACTÁR, -Ă, suprarefractari, -e, adj. Superrefractar. – Supra- + refractar. Vezi definitia »
SEMINÁR s.n. 1. Instituție de învățământ teologic unde se pregăteau în trecut viitorii preoți. 2. Formă de instruire a studenților pe bază de dialog, lucrări, ore de studiu practice, organizate pe grupe de studenți și efectuate sub conducerea unui profesor, asistent etc. 3. Cerc de studii organizat pe lângă o organizație de masă sau o instituție pentru pregătirea membrilor săi. [Cf. lat. seminarium, fr. séminaire, rus. seminar]. Vezi definitia »
COȘMÁR s. n. vis cu senzații de apăsare și de înăbușire, vis urât; viziune înfricoșătoare, obsesie. ◊ (fam.) stare de grijă apăsătoare, obsedantă. (< fr. cauchemar) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z