Definita cuvantului amerindian
AMERINDIÁN, -Ă adj., s. m. f. (locuitor) care aparține unei populații băștinașe din America; indian2, piei roșii. ◊ (s. f.) ansamblu de limbi vorbite de amerindieni. (< fr. amérindien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu amerindian
BRELÁN, brelanuri, s. n. (La anumite jocuri de cărți) Grup de trei cărți de aceeași valoare și de culori diferite. – Fr. brelan. Vezi definitia »
IONIÁN, -Ă, ionieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte din populația de bază a Ioniei sau care era originară din Ionia. 2. Adj. Care aparținea Ioniei sau populației ei, privitor la Ionia sau la populația ei. ◊ Școala ioniană = cea mai veche orientare materialistă în filosofia greacă, apărută în sec. VII-VI a. Cr. în Ionia. [Pr.: i-o-ni-an] – Din fr. ionien. Vezi definitia »
PREROMÁN, -Ă, preromani, -e, adj. Care a existat înainte de apariția romanilor, care aparține acestei perioade. – Pre1- + roman. Vezi definitia »
ETICIÁN, -Ă s.m. și f. Specialist în etică. [Pron. -ci-an, pl. -ieni, -iene. / et. incertă]. Vezi definitia »
CUPMÁN s.m. (Sport) Câștigător al unei cupe; (p. ext.) orice participant la o competiție prin care se dispută cupa. [< fr., engl. cupman]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z