Definita cuvantului android
ANDROÍD, -Ă I. adj. 1. care prezintă caractere masculine. 2. cu înfățișare de bărbat. II. s. m. robot, automat antropomorf. (< fr. androïde)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu android
ÓFSAID s.n. (Sport) Greșeală constând în depășirea fără minge a ultimului jucător din echipa adversă (cu excepția portarului) de către un fotbalist sau a liniei pe care se află mingea de către un rugbist. ◊ (Argotic) A prinde în ofsaid = a prinde pe picior greșit, a surprinde într-o situație nefavorabilă, în care nu are dreptate. [Pron. of-said, scris și offside. / < engl. offside]. Vezi definitia »
FITONCÍD s.n. (Bot.) Substanță formată în protoplasmă și în țesuturile plantelor superioare care inhibă dezvoltarea sau provoacă distrugerea unor microorganisme. [< germ. Phytonzid]. Vezi definitia »
OXIACÍD, oxiacizi, s. m. Acid anorganic care conține în molecula sa și oxigen. [Pr.: -xi-a-] – Oxi[gen] + acid. Vezi definitia »
CELULOÍD s. n. Materie solidă, incoloră, uneori transparentă, lucioasă, flexibilă și plastică, ușor inflamabilă, obținută din nitroceluloză și camfor, folosită la fabricarea filmelor fotografice, a lacurilor și a unor obiecte uzuale. – Din fr. celluloïd. Vezi definitia »
FITOCÍD, -Ă, fitocizi, -de, adj., s. n. (Substanță) care produce moartea plantelor sau a organelor lor. – Din fr. phytocide. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z