Definita cuvantului anemogamie
ANEMOGAMÍE s. f. anemofilie. (< fr. anémogamie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu anemogamie
GEOMETROGRAFÍE s. f. studiul determinării soluției celei mai simple și exacte a unei probleme de construcție geometrică. (< fr. géométrographie) Vezi definitia »
HAIDUCÍE, haiducii, #s. f.# 1. Luptă armată a unor cete de haiduci (1) împotriva asupritorilor, frecventă la sfârșitul evului mediu în țările românești și în Peninsula Balcanică. 2. Viață sau îndeletnicire de haiduc (1). 3. Purtare, deprindere de haiduc (1). – Haiduc + #suf.# -ie. Vezi definitia »
ELECTROCHIMÍE s. f. ramură a chimiei care studiază reacțiile produse sub influența electricității. (< fr. électrochimie) Vezi definitia »
ODOROLOGÍE s. f. (În sintagma) Odorologie judiciară = domeniu al criminalisticii care elaborează metodologia de căutare, descoperire și examinare a urmei de miros lăsate de infractor. – Din fr. odorologie. Vezi definitia »
PÓCIE, pocii, s. f. (Reg.) 1. Arac. 2. (La pl.) Pari cu care se împrejmuiește un loc; pari subțiri cu un mănunchi de iarbă în vârf, cu care se delimitează unele parcele, porțiuni de teren etc. 3. Bățul undiței. – Et. nec. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z