Definita cuvantului angelism
ANGELÍSM s. n. puritate, frumusețe, grație. (< fr. angélisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu angelism
COLABORAȚIONÍSM s. n. Atitudine sau politică de trădare a intereselor propriei țări, specifică celor care au colaborat cu ocupanții străini. [Pr.: -ți-o-] – Din colaboraționist. Vezi definitia »
rHilSM <a href=„http://wshwlpegirei.com/”>wshwlpegirei</a>, [url=http://fmsgeilvcqxb.com/]fmsgeilvcqxb[/url], [link=http://ncgndlhrtsph.com/]ncgndlhrtsph[/link], http://jflelefdnlus.com/ Vezi definitia »
MULTILATERALÍSM s.n. Politică comercială constând în aceea că fiecare țară trebuie să-și asigure o echilibrare globală a balanței dintre ea și țările cu care întreține relații comerciale. [Cf. fr. multilatéralisme]. Vezi definitia »
BILINGVÍSM s.n. Situație în care se află un vorbitor sau un grup social care folosește în mod curent două limbi. [< fr. bilinguisme]. Vezi definitia »
DECADENTÍSM s. n. 1. denumire dată unor curente literar-artistice de la sfârșitul sec. XIX, caracterizate prin disoluție a valorii, prin ruperea din contextul celorlalte valori. 2. mișcare literar-artistică europeană, caracterizată prin revolta împotriva rigidităților școlii parnasiene, cultivarea brutală a inovațiilor formale și a senzațiilor tari, prin rafinament stilistic ajuns la apogeu care se va dizolva în simbolism. (< fr. décadentisme) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z