Definita cuvantului antieconomic
ANTIECONÓMIC, -Ă adj. care exercită o proastă gestiune economică. (< fr. antiéconomique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antieconomic
OSIÁNIC, -Ă, osianici, -ce, adj. Care aparține lui Ossian ori seamănă cu poemele atribuite lui, privitor la Ossian sau la poemele atribuite lui. [Pr.: -si-a-] – Din fr. ossianique. Vezi definitia »
VOLÉMIC, volemici, adj. 1. legat de volumul de sânge din corp (volemie). – Provine din franceză: volémie > volémique. Sursa: grand dictionaire terminologique www.granddictionnaire.com . Nota: definitiile din dictionare OFICIALE de limba franceza sunt considerate ca acceptate (dupa ce au fost traduse, evident) pentru cuvintele romanesti de origine clar franceza (e.g. terminologia medicala sau auto), mai ales cand nu exista dictionare terminologice la zi pentru subiectele respective. Vezi definitia »
SPECTROSCÓPIC, -Ă, spectroscopici, -ce adj. Care aparține spectroscopiei, privitor la spectroscopie; care se face cu ajutorul spectroscopului. – Fr. spectroscopique. Vezi definitia »
ANDEZÍTIC, -Ă adj. De natura andezitului. [< fr. andésitique]. Vezi definitia »
PERIÓDIC, -Ă, periodici, -ce, adj. 1. Care revine, care se repetă (regulat) după anumite intervale de timp (egale); care constă în parcurgerea repetată a aceleiași succesiuni de stări (în intervale de timp egale). ◊ Publicație periodică (și substantivat, n.) = publicație care apare la intervale regulate, la date fixe. Sistem periodic (al elementelor) = (sistem de) clasificare a elementelor chimice după proprietățile lor fundamentale. Tabloul (sau tabelul) periodic al elementelor = tabel în care figurează elementele chimice dispuse potrivit sistemului periodic. (Mat.) Funcție periodică = funcție care admite o perioadă (4) Fracție periodică = fracție zecimală în care, după virgulă, aceleași cifre se repetă la infinit în aceeași ordine. (Fiz.) Mișcare periodică = mișcare a unei particule care, după un anumit interval de timp, revine la aceeași stare de mișcare. ♦ (Despre boli și manifestările lor) Care revine la intervale regulate. 2. Care se referă la perioadă, privitor la perioadă. [Pr.: -ri-o-] – Din lat. periodicus, ngr. periodikós, fr. périodique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z